Hoppa till innehåll →

Parhaat koiraystävälliset paikat Helsingissä

Koiranomistajat tietävät, miten surullista on jättää se pieni ja niin rakas, karvainen perheenjäsen kotiin, kun itse lähtee ulos. Näin ei kuitenkaan tarvitse tehdä, jos valitsee kohteekseen koiraystävällisiä paikkoja. Mikä olisikaan sen ihanampaa kuin lähteä ulos vaihtamaan kuulumisia ystäviensä kanssa, nauttia aamupalaa, lounasta tai viiniä samalla, kun oma karvakaveri köllöttelee rauhallisesti vieressä.

Helsinki on paikka koirien ystäville, sillä kaupungista löytyy monia kahviloita ja ravintoloita, joihin lemmikin saa ottaa mukaan. Oletuksena on tietenkin, että ne käyttäytyvät hyvin. Alla muutamia paikkoja, joihin rakkaat karvaiset kaveritkin ovat tervetulleita.

Café Lasipalatsi

Café Lasipalatsin oma leipuri valmistaa niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja. Voit lähteä Lasipalatsiin mielesi mukaan joko aamiaiselle, lounaalle tai vaikkapa vain viinille vaihtamaan kuulumisia ystäviesi kanssa – tietenkään koiraa unohtamatta. Tämä kahvila-ravintola on varannut koira-asiakkaille pöydän pääsisäänkäynnin aulasta. Lisäksi karvaiset ystävät ovat myös lämpimästi tervetulleita terassille sen ollessa avoinna.

IPI Kulmakuppila

Kalliossa sijaitseva IPI Kulmakuppila on kodikas olohuone, joka tarjoaa niin aamiaista, brunssia kuin lounastakin. Sinne ovat myös koirat lämpimästi tervetulleita. Kun omistajat nauttivat ruuasta ja juomasta, saavat koiratkin samalla oman vesikupin.

Café Huvila

Mannerheimintiellä sijaitsevan Café Huvilan puistomiljöö on loistava paikka myös koirille. Ravintolan ruoka- ja juomapuolessa pyritään suosimaan luomu- ja lähiruokaa. Kaikki tuotteet ovat myös laktoosittomia ja ruokalistalta löytyy myös monia gluteenittomia vaihtoehtoja.

Café Huvilassa on mahdollista myös järjestää yksityistilaisuuksia aina kahvittelusta monen ruokalajin illallisiin.

Kahvila Lähde

Kahvila Lähde on miellyttävä kohtaamispaikka Lapinlahden Lähteellä, Helsingin keskustan tuntumassa. Siellä voit nauttia erilaisista herkuista ja tehdä myös pieniä ostoksia. Kahvila on myös erittäin koiraystävällinen – karvaturreille on tarjolla niin vettä kuin koirankeksejäkin.

Kaunista rakennusta ympäröi viihtyisä puisto, joka on asiakkaiden vapaassa käytössä. Siellä pääsee mukavasti kävelemään tai istuskelemaan nurmikolla ja lemmikitkin pääsevät temmeltämään kaikessa rauhassa.

Ciao! Caffé Espa

Kahvila sijaitsee Galleria Esplanadissa aivan Helsingin keskustan ytimessä. Kahvila mainostaa sivuillaan rakastavansa koiria eli paikka on siis todellinen löytö koiranomistajille. Lemmikit pääsevät mukaan omistajien rientoihin ja samalla saavat myös vesikupin sekä keksejä.

Tämä todella valoisa lounge-tyyppinen kahvila tarjoaa mitä maistuvimpia herkkuja aina sorbeteista italiaisiin leipiin saakka. Lisäksi kahvilan yhteydessä on Marketplace Food, jossa voit koota itsellesi salaatin tai aamulla leivotun focaccian täysin mielesi mukaan.

Café Torpanranta

Munkkiniemenrannassa sijaitseva kahvila on suosittu kohtaamispaikka niin ihmisille kuin koirillekin. Café Torpanranta tarjoaa merimaisemalla höystetyt kahvihetket ja lounastapaamiset, joihin myös lemmikit pääsevät mukaan. Kun ihmiset voivat nauttia ympäri vuoden suosituista jäätelöannoksista, on nelijalkaisille myös tarjolla vettä ja suussa sulavia herkkupaloja.

Valinnanvaraa riittää

Helsingissä koiratkin pääsevät siis mukaan rientoihin, joten voit vain valita itselleen mieluisan paikan. Yllämainittujen kahviloiden ja ravintoloiden lisäksi pääkaupunki on pullollaan erilaisia koiraystävällisiä paikkoja ja mikäli lemmikeistä ei erikseen netissä mainita, kannattaa löytämäänsä paikkaan ottaa yhteyttä ja kysyä, ovatko nelijalkaiset ystävät tervetulleita.

Iki-ihanaa koira-aihetta jatkaen – joko luit myös hauskoja faktoja villakoirista?

Publicerat i Okategoriserade